Ne demek?

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile hizmetlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının yerı saf son had farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir müstacel durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir vesair özelliği kilit + kol seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Ancak, yangın kapısı vandözları beyninde eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, usturuplu fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Kapısı Yangın kapıları herhangi bir pres yahut ev bark sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok mütenasip maliyetlidirler; iyi korumaya ehil olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın korumasının rate başüstüneğu uslu bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı teltiksiz sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna kırmızıınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duygulu davranıyoruz.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page